Grote stukken vlees op de BBQ

We gaan weer lekker buiten eten. We vieren deze heerlijke momenten natuurlijk met het lekkerste vlees van de Keurslager. Sappige spare-ribs of een imposante côte de boeuf? Heerlijk, zo’n groot stuk vlees op de BBQ.

  • Procureur
  • Tomahawk
  • Rib-eye
  • Entrecôte
  • Prime rib
  • Lamsrack
  • T-bone steak
  • Côte de boeuf
  • Bourgondische karbonade
  • Bavette
  • Hele kip
  • Picanha / Staartstuk
Bavette-met-gewokte-groenten

Bavette

Tomahawk-rozemarijnsteak-2

Tomahawk

Butterfly-chicken-met-sinaasappel-en-vijfkruidenmix

Butterfly chicken

Proef-3-2019-BBQ-Cote-de-Boeuf-v2-LR

Côte de Boeuf

BBQ-Picanha-chimichurri-Proef-2-b-3-2020-LR

Picanha (staartstuk)

Varkensrack-en-rollade-op-de-barbecue

Varkensrack

Riblap-uit-de-oven-met-gember-en-sinaasappelsgroot

Prime Rib

T-Bone-4-cm-v2

T-Bone

Procureur-kruidenpulled-porc

Procureur

BBQ-Buikspek-ananas-Proef-2-b-3-2020-HR

Buikspek

Proef-3-2019-ALGEMEEN-BBQ-Spareribs-variant-2-LR

Spare ribs

Proef-3-2019-BBQ-Oosterse-Lamsbout-LR

Lamsbout

Direct of indirect garen?

  • Direct garen: met direct garen gril je het eten rechtstreeks boven de hittebron. Direct garen doe je met kleine gerechten die een korte bereidingstijd nodig hebben.
  • Indirect garen: bij indirect garen wordt het gerecht tussen of naast de hittebron geplaatst. Dus niet direct erbovenop. Indirect garen gebeurt altijd met een gesloten deksel. Het is een perfecte methode voor grote stukken vlees die een langere gaartijd nodig hebben. 

Scholten, Keurslager

Hoofdstraat 261
2171BD Sassenheim
0252211440

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten