We gaan weer lekker buiten eten. We vieren deze heerlijke momenten natuurlijk met het lekkerste vlees van de Keurslager. Sappige spare-ribs of een imposante côte de boeuf? Heerlijk, zo’n groot stuk vlees op de BBQ.
Procureur
Tomahawk
Rib-eye
Entrecôte
Prime rib
Lamsrack
T-bone steak
Côte de boeuf
Bourgondische karbonade
Bavette
Hele kip
Picanha / Staartstuk
Bavette
Tomahawk
Butterfly chicken
Côte de Boeuf
Picanha (staartstuk)
Varkensrack
Prime Rib
T-Bone
Procureur
Buikspek
Spare ribs
Lamsbout
Direct of indirect garen?
Direct garen: met direct garen gril je het eten rechtstreeks boven de hittebron. Direct garen doe je met kleine gerechten die een korte bereidingstijd nodig hebben.
Indirect garen: bij indirect garen wordt het gerecht tussen of naast de hittebron geplaatst. Dus niet direct erbovenop. Indirect garen gebeurt altijd met een gesloten deksel. Het is een perfecte methode voor grote stukken vlees die een langere gaartijd nodig hebben.
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie